Richmond Park

I dag tänkte vi åka till Richmond Park som är en gigantisk park i sydvästra London. Parken är ett naturreservat där det bor en massa hjortar, ungerfär 650 st red and fallow deer. Det är den största av the royal parks i London och täcker 9.55 km2, lite mer än en tredjedel av Eskilstunas yta.

Strax efter vi hade klivit av tåget i Richmond började det att regna så vi gick in i lite affärer på high streeten och hoppades att det skulle sluta. Efter ett antal affärer och lite shopping gick vi in på en cricket pub vid Richmond Green. Den var full av folk i cricket mundering som satt och drack öl. När vi druckit varsin pint bestämde vi oss för att ge upp och ta tåget hem, men efter vi gått bara några minuter mot stationen slutade det att regna, himlen blev klarblå med strålande sol, så vi vände tillbaka och gick mot parken istället.

Väl i parken hade vi gått i bara några minuter när vi fick syn på ett gäng hjortar. De var helt orädda och brydde sig inte särskilt mycket om människorna som gick precis breved dem. Efter ytterligare lite promenad såg vi en flock till; det fanns en parkbänk i närheten av dem där vi satte oss och åt lite picknick. Efter vi ätit gick vi runt lite i parken, dock såg vi inga mer hjortar, eller vi såg några på avstånd men dom sprang iväg innan vi kommit fram till dom.

Efter en massa gående satte vi oss på starbucks i Richmond och drack varsin kaffe. När vi satt där kom BNP och ställde sig utanför, vet inte riktigt vad dom ville då dom mest verkade stå där, det var första gången jag såg dom.

Hjortar

Mer hjortar

Ännu mer hjortar

Bara oändlig natur

Karin

En pond med en svan

Två konstiga ankor

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s